De wraak van Vondel - Frank van pamelen

De wraak van Vondel - Frank van Pamelen (Dwarsligger uitgave)

De wraak van Vondel van Frank van Pamelen is een literair labyrint dat teruggaat naar de tijd van Vondel, naar de rederijkers uit de zeventiende eeuw en hun opvolgers. Op twaalf plaatsen in Amsterdam hebben zij sporen nagelaten, aanwijzingen die leiden naar het best bewaarde geheim uit de vaderlandse geschiedenis. Een geheim met gevolgen voor de troonswisseling. Aan journalist Maaike van Reede de taak om het mysterie op te lossen. Ze belandt in een doolhof van dichtregels en cryptische verwijzingen en heeft nog achttien uur tot de troonswisseling. 

De wraak van Vondel is voor de lezers van Dan Brown en IV van Arjen Lubach.
Frank van Pamelen is kleinkunstenaar, tekstschrijver, columnist en dichter. Hij maakt theaterprogramma's, schrijft kinderboeken en is journalist bij kranten, radio en televisie. De wraak van Vondel is zijn thrillerdebuut.
dwarsligger® 380

Over dit boek zijn de meningen verdeeld, de ene zegt goed de andere zegt het maar matig te vinden. Waar de ene het een goed plot vind, vind de andere het te ingewikkeld. Waar de ene de vergelijking met Dan Brown kan appreciëren, vind de ander het een erg ongelukkige keuze op hiermee een vergelijk te maken.

Het is een thriller, met verrassende twist, maar of het een fijne lees is laat ik in het midden. Er zijn gewoon ontzettend veel details. Zelf lezen en beslissen dus!! 

0 reacties:

Een reactie posten