Wild | Cecilia Campos

 Wild (Bad Girls 5) - Cecilia Campos 


Noa - Sterk, zowel fysiek als emotioneel; slim; loyaal; vriendelijk; grappig: mijn droomman in slechts een paar woorden en tevens de man die niet bestaat. Na vele exemplaren te hebben getest is dat toch wel mijn definitieve conclusie. Mijn veel te aantrekkelijke persoonlijke begeleider is de enige die een beetje in de buurt komt. Maar niet helemaal, want hij wijst me telkens af. Dat kan ik niet over me heen laten gaan. Ik bedoel... misschien is hij mijn droomman wel niet, maar dat wil niet zeggen dat ik zijn droomvrouw niet kan zijn. Toch? Of hij dat wil of niet. 


Deff - Ik weet dat ik niet voor haar moet vallen. Er zijn honderden redenen om niet aan dit gevoel toe te geven. De belangrijkste is dat ze mijn patiënt is. Ze is wild, roekeloos en als ze doorgaat met haar baldadige gedrag gaat het niet goed met haar aflopen en zal ik het allemaal gade moeten slaan zonder er iets aan te kunnen doen. Maar ik kan haar niet aan haar lot overlaten. Haar behandeling is voorbij. Toch kan ik niet stoppen aan haar te denken. Waarom kan ik dit gevoel niet stoppen? Ik droom zelfs over haar en de dromen zijn zo levendig...


Met tijd een stond een uitstapje naar dit genre boeken, ik kan dat echt wel hebben en appreciëren. Dus toen ik deze zag voorbijkomen werd ik helemaal ‘wild’ om hem te gaan lezen. Dankzij de auteur kreeg ik de kans om deel te nemen aan de blogtour, waarvoor dank.


Dit is deel 5 maar je kan dit boek zeker lezen zonder de vorige delen gelezen te hebben. Hij leest ook als een trein. Dankzij de schrijfstijl van de auteur - en die schrijfstijl is heel anders en dus heel eigen - vlieg je door het boek heen, het is snel, vlot, vol emotie, niet alledaagse woordkeuzes en er zit voldoende humor in.


Twee mensen die elkaar ontmoeten, hebben een stomende chemie en dat brengt ze naar een one nightstand dat beide uitermate tevreden en bevredigd achterlaat. De perfecte one nightstand/vrouw/man bestaat? Who knows, het echte leven staat al snel weer aan de deur. 


Noa, een sterk personage. Enorm zelfzeker en toch heeft ook zij haar struggles en demonen. Ze laat zich niet zomaar afschepen maar geeft zich ook niet makkelijk bloot als het op gevoelens aankomt. Gaandeweg lees je waarom Noa is zoals ze is zonder die power te verliezen.


Deff, what can I say, wat leuk om geen typisch personages zoals ze meestal zijn in dit type boek tegen te komen. Instant crush dus. Deff is  de begeleider van Noa maar kan haar om meerdere redenen niet loslaten maar haar toelaten kan hij dan ook weer niet...


Dit is een verhaal waar alles zijn weg vindt. Liefde, humor, sexiness en dat allemaal in een boek dat je zo lijkt uit te hebben. Ideaal om even helemaal te ontspannen aan de dagdagelijkse dingen. 


  • Auteur(s) : Cecilia Campos
  • Uitgeverij: Cecilia Campos
  • ISBN : 9789082738537
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 294
  • Verschijningsdatum : januari 20210 reacties:

Een reactie posten