Jock Row Jock Row | Hot Jock#1 - Sara Ney (Tinteling Romance)


Scarlett is altijd de verstandige. Altijd de bob. Altijd degene die alles plant. Degene die je haar vasthoudt als je voor de pot hangt na een iets te gezellige avond. Samen met haar vriendinnen is ze weekend na weekend te vinden op Jock Row, dé plek op de campus voor de beste feesten en de lekkerste atleten. En als het op het rechte pad houden van haar vriendinnen en het ontwijken van grijpgrage studenten een sport zou zijn, was zij inmiddels minstens olympisch finalist.


Scarlett staat bekend als giga jock blocker en trekt daarmee op allerlei ongewenste manieren de aandacht van de bewoners van Jock Row. Ze hebben genoeg van Scarlett en besluiten haar te verbannen. Geen enkele gast wil immers een meid in de buurt die ervoor zorgt dat hij en zijn vrienden niet kunnen scoren.


"Rowdy' Wade is de heetste speler van het honkbalteam. En de ongelukkige kerel opgezadeld met de taak om "Mevrouwtje Saai' weg te houden uit het studentenhuis. Maar Scarlett laat zich niet zo maar aan de kant zetten. Zij blijft volharden en weekend naar weekend terugkomen. En ineens merkt Rowdy dat hij juist uitziet naar Scarletts bezoekjes.


Af en toe een boek van dit genre kan ik echt wel appreciëren, is het mijn favoriete genre? Niet meteen tenzij het echt een leuk verhaal is en dat is dit verhaal zeker.


Goeie dynamiek tussen personages, ik hou daar zo van. Dat is wat Scarlett en Rowdy hebben. Ze hebben vanaf het eerste moment een enorm fijne dynamiek waar de humor en sarcasme vanaf spat. Feit dat Rowdy er nog eens super knap uitziet is dan een extraatje.


Dit verhaal is gewoon zalig genieten van twee stevige karakters die stilaan verliefd worden op elkaar. Daar hoort natuurlijk ook seksuele spanning bij maar het domineert het verhaal zeker niet, gelukkig.

Het verhaal was grappig, fijn, puur verliefd worden en ik las het in een keertje uit.


Sara Ney weet hoe ze dit genre moet schrijven en doet dat ook voortreffelijk. Heerlijk dat het hele boek eigenlijk gaat over de interactie van Scarlett en Rowdy. Ik kijk er stiekem naar uit om nog meer van deze serie te lezen. 


  •              Auteur(s) : Sara Ney 
  • Uitgeverij : Tinteling romance
  • ISBN : 1230004113041
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : e-book
  • Aantal pagina's : 234
  • Verschijningsdatum : okt 20200 reacties:

Een reactie posten