Nee...

Een goede nachtrust - Peter Buurman (Das Mag uitgeverij)

"Een van de dingen die de mens 's nachts wakker houdt is de drang om in slaap te vallen,' denkt een man die midden in de nacht wakker ligt. Terwijl hij ligt te woelen, wordt er bij hem ingebroken.

'Een goede nachtrust' vertelt het verhaal van de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een man en de inbreker die zijn huis 's nachts betreedt. Een humoristische, magisch-realistische roman over slapen en wakker liggen. 

Waar gaat dit verhaal eigenlijk over? Ik heb alles wat dit boek probeert over te brengen compleet gemist. De verhaallijn, het plot? Nee...

Ik snap nog de connectie met de inbreker en de man in het bed, zoals ik ze nu zal benoemen en ik wachtte steeds op iets dat die twee te goed zou verbinden, want waarom zoveel moeite om dan zo te eindigen??

Alle andere personages, waarom waren die daar? Ze hebben jammer genoeg absoluut geen meerwaarde aan dit verhaal. 

Ik heb dit boek op alle mogelijke manieren proberen lezen, daarmee bedoeld ik dat ik achter alles een dubbele betekenis heb gezocht of net niet heb gezocht maar ik heb absoluut niets met dit boek.

  • Auteur(s) : Peter Buurman
  • Uitgeverij : Das Mag Uitgeverij
  • ISBN : 9789492478870
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 220
  • Verschijningsdatum : januari 2020

0 reacties:

Een reactie posten