Day dreamer - Luna van roosen

Day Dreamer - Luna Van Roosen (HamleyBooks)

Openbloeien doe je niet in de schaduw

''Dit is mijn verhaal, mijn eigen sprookjesachtige vertelling over een droomprins die verliefd wordt op een draak van een stiefzus. Een verhaal dat zo verkeerd loopt dat geen enkele pen ter wereld in staat is om het te herschrijven.''

Lora's aankomst stond niet in de sterren geschreven. Het stond ook niet in theebladeren, of in een van de boeken in de bibliotheek. Maar toch staat ze op een nacht aan de kasteelpoort met haar hond Henry die haar daarheen heeft geleid. Het kasteel herbergt een geheim dat iedereen in zijn grip houdt. Ook bij Lora begint het muiltje al snel te knellen.

Is zij door haar komst echter in staat om tussen al de doornen ook rozen te doen bloeien?

Day Dreamer is het eerste deel uit een tweeluik. Het tweede en laatste deel Night Thinker verschijnt in het voorjaar van 2020.

Dankzij Hamley Booksmocht ik deze Day Dreamer lezen en jongens die cover!! Ik moet eerlijk zijn ‘fantasy’ is zo niet mijn ding, ik dacht steeds dat ik daar niet genoeg verbeelding voor had, tot nu...

Weer even over die cover! Hamley Bookshebben er echt een sport van gemaakt om elke cover nog mooier als de andere te maken. Elk boek dat ik al van deze uitgeverij zag heeft zo een mooie cover dat ik de flaptekst zelfs niet hoef te lezen. Het boek moet gelezen worden met zo een cover. 

Wanneer je het boek openslaat heeft elk hoofdstuk een waanzinnig mooie pagina en again al die details! Van nummering met naam, die eerste pagina van elk nieuw hoofdstuk... die details zijn zo een mooie extra.

Dus, eerste keer fantasy, een hele ervaring. Ik ben gewoon gestart met lezen en werd eigenlijk meteen meegevoerd in het verhaal. De auteur weet met de manier waarop ze haar zinnen schrijft je echt onder te dompelen in al Lora haar dagen, nachten en ervaringen. Je ziet, ruikt, proeft alles door deze manier van schrijven. Eigenlijk wil ik niet zoveel vertellen waar het verhaal over gaat, dit moet je zelf lezen en ervaren. Dat is misschien wat teasen maar dit boek is gewoon erg bijzonder. Ik eindigde het boek zelfs met “Echt, gedaan?? Nee!!! Hoe gaat dit verder?” No need to say dat ik dus al aftel naar voorjaar 2020!! 

Dit is Luna Van Roosenhaar eerste boek en deze kan echt alleen maar onthaald worden met een “wauw” en kan enkel maar goeds betekenen voor haar volgende boek(en).

Ik gaf dit mooie bijzondere boek een 4/5 !!
Aan iedereen die hem nog gaat lezen, geniet, geniet van die mooie cover en pagina`s en geniet van dit mooie verhaal!! 


0 reacties:

Een reactie posten