Ik wil jou(w) baby - kerst op Mallorca | Wendy Louise

 Ik wil jou(w) baby - Wendy Louise 


Een feelgood roman, waarin tranen worden afgewisseld met hilarische lachbuien. Liefde, vriendschap, drama, seks en een kinderwens komen aan bod in deze pageturner.
Setting: Mallorca en Amsterdam.


Sara Visser leeft haar droom.

Ze runt Hoteldebotel, een hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas. Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot verdriet. Sara wil niets liever dan een kindje krijgen. Maar die mannen … hou op, schei uit!


Met haar dertigste verjaardag op de loer, voelt ze de tijd dringen. Ze gooit het roer om en vertrekt naar Mallorca. Daar probeert ze stiekem zwanger te raken van haar beste vriend. Zal haar grootste wens uitkomen, zonder dat Alejandro het geheim ontrafelt? Of laat de woest aantrekkelijke Flamencogitarist Joaquin Sara's plan mislukken?


Voel het verdriet op de momenten dat Sara worstelt met leugens en bedrog.

Lach met haar mee tijdens de hilarische momenten.


Valt Sara voor Alejandro (of toch Joaquin?) en schreeuwt ze van de daken: Ik wil jou, baby! Of blijft ze het masterplan volgen en denkt ze stilletjes: Ik wil jouw baby …


Wat heb ik enorm genoten van de seizoenserie van Wendy Louise dus kon dit boek echt niet langer achterblijven. Wat enorm fijn en leuk is, is dat Wendy als je besteld via wensboeken.nl een gesigneerd exemplaar naar je toe kan sturen. (En Wendy is gewoon weg een enorm fijn mens.)


Ik wil jou(w) baby, nou die titel kan je dus absoluut letterlijk nemen. Sara Vissers wil een baby en weet van wie ze die baby wil. Maar liefde, verdriet, vrienden nou gewoonweg het leven gooit roet ik het eten.


Sara leeft echt tegen 100km per uur. Wat een sneltrein is die vrouw. Hoe verder het verhaal vorderde hoe meer ik ‘problemen’ kreeg met Sara. Er schuilt een enorme onrust in Sara en bij het einde van het boek bleef ik tegenover Sara qua gevoelens even onrustig achter.


Door de enorm vlotte schrijfstijl van Wendy ga je echt als een speer door het boek. Ik wou het schema van een leesclub volgen maar moest al snel toegeven aan mezelf dat ik wou weten hoe dit boek verder ging. Wendy schrijft zo sappig. Wanneer het melig is dan is het ook melig en omgekeerd. Ik hou daar wel van.


Wendy schrijft boeken die je echt, ondanks een enkel issue met een personage hier en daar, helemaal ontspannen. Ideaal om een leesdip tegen te gaan en ideaal om even helemaal te ontsnappen. 
Kerst op Mallorca - Wendy Louise


Drie hartsvriendinnen, twee sexy mannen, een huis op Mallorca en veel te veel verrassingen


(zong jij dit zojuist ook mee op de melodie van “Twelve days of Christmas”?)

Katta Mistel (jawel, Duits voor maretak) is dol op Kerstmis. En op Sem. Ondanks dat Sem kortgeleden haar hart brak, weet ze zeker dat het de mooiste kerst ooit wordt. Na een succesvol eerste seizoen van het hostel op Mallorca dat ze samen met de zussen Mia en Sara Visser runt, kijkt ze reikhalzend uit naar de kerstvakantie.


Ze stort zich vol overgave op de organisatie van een verrassingskerstfeest voor Sara. Wanneer Sem bovendien "per toeval" haar leven weer binnenwandelt, kan haar Feliz Navidad helemaal niet meer stuk... Of toch wel?


Kerst op Mallorca is een spin-off van de bestseller Ik wil jou(w) baby!

Dezelfde personages, een nieuwe verhaallijn.


Een kerstnovelle voor het goede doel

De totale opbrengst van deze novelle wordt gedoneerd aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.
Lees meer over de auteurs persoonlijke motivatie voor deze donatie op 
Kerstopmallorca.nl


Wendy Louise's smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor de vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winteravonden.


Oooh wat is dit een fijne kerstnovelle. Zo fijn om alle oude bekenden uit ik wil jou(w) baby weer tegen te komen en te zien hoe het nu gaat en verder gaat. 


Dankzij, yet again, Wendy haar vertrouwde schrijfstijl is dit verhaal een plezier om te lezen. Zeker omdat de personages een absolute groei hebben doorgemaakt.


Sara heeft in dit verhaal rust gevonden die ze, volgens mij toch, broodnodig had en dat was zo fijn om te lezen. Ik was absoluut compleet ontroerd door dit kerstverhaal. Gewoonweg mooi. 


Ik kijk met veel plezier en spanning uit naar nog meer werk van Wendy Louise. 
0 reacties:

Een reactie posten