Mythos de geïllustreerde uitgave
 Mythos - Stephen Fry (Thomas Rap)


Niemand heeft lief, maakt ruzie, verlangt en bedriegt zo brutaal of briljant als de Griekse goden en godinnen. In Stephen Fry’s levendige hervertelling van de Griekse mythen zien we Athena geboren worden uit het hoofd van Zeus, Kronos en Gaia wraak nemen op Ouranos, huilen we mee met koning Midas en jagen we met de even beeldschone als meedogenloze Artemis. In Mythos – Het geïllustreerde verhaal komen de klassieke mythen nu tot leven in schitterende full colourtekeningen van Jesús Sotés.


Is er iemand die beter kan vertellen over mythologie dan Stephen Fry? Is er iemand die met meer enthousiasme en entertainment kan vertellen over mythologie dan Stephen Fry? Nee, dat dacht ik niet. 


Mythos was zo leuk om te lezen, een bom aan informatie op een heel toegankelijke, grappige, Britse manier gebracht zoals alleen de auteur het kan. Om Mythos nog meer je lievelingsboek te maken is er nu deze prachtige geïllustreerde versie (met illustraties van Jesús Sotés) van Mythos. 


En wat een pareltje is het. Als een schat in je boekenkast en een heel fijn cadeau voor eender wie en van jong tot oud. Ik geef dit boek graag mee als boekentip voor wie nog een cadeau zoekt.


0 reacties:

Een reactie posten