Carrie Soto is back | Taylor Jenkins Reid


 Carrie Soto is back - Taylor Jenkins Reid (Ambo|Anthos)


Carrie Soto’s fanatisme op de tennisbaan heeft haar niet populair gemaakt. Maar wanneer ze haar carrière beëindigt is ze de beste ooit: ze heeft elk record verbroken en twintig grandslamtitels gewonnen. Ze offerde er zo goed als alles voor op.

Zes jaar later ziet Carrie vanaf de tribune van de US Open dat het record haar wordt afgenomen door de meedogenloze speler Nicki Chan. Dit kan ze niet accepteren: ze neemt de beslissing om een comeback te maken en het record terug te winnen. De media zijn haar echter niet goedgezind en op haar zevenendertigste is ze niet meer zo snel en zo sterk als vroeger. Zal Carrie Soto haar record terugkrijgen?


Jongens, slingerde dit boek mij even terug naar mijn jeugd. Naar mijn jeugd en die zomers waar ik elke tennisstage die er was meedeed, die zomers waar ik zoveel plezier beleefde aan die sport, een sport die ik al deed van kleins aan - en ik vond er eerst niets aan. Heerlijk. 


Ik hoorde tijdens het lezen de spanning, ik hoor de de gravel en ik voelde de gravel onder mijn voeten, de handelingen, ja, ja, ja. Ik genoot zo van dit boek, ik genoot van het verhaal, van Carrie, van Bowe én ik genoot van de manier waarop de auteur dit verhaal geschreven heeft. Enthousiaster dan enthousiast. 


De schrijfstijl en de manier waarop de auteur dit verhaal schrijft is vlot, entertainend en pure ontspanning. Je kan tijdens dit boek niet anders dan volledig geïnvesteerd geraken in Carries carrière, waarom ze is zoals ze is, waarom ze sommige beslissingen maakt en hoe haar karakter werkt, en een zwak ontwikkelen voor de personages die in dit boek zitten. 


Dit boek gaat misschien nog boven mijn enthousiasme voor Evelyn Hugo. Jup, ik zeg dit echt. Misschien. ;) 


  • Auteur(s) : Taylor Jenkins Reid
  • Uitgeverij: Ambo|Anthos
  • ISBN : 9789026361708
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 384
  • Verschijningsdatum : februari 2023
  • Serie : California dream
  • Thema : Moderne en hedendaagse fictie; Tennis; Verhalend thema: interior life; Vertaalde fictie

0 reacties:

Een reactie posten